Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
250 gramų | vištienos šlaunelių mėsos | |
185 gramai | kukurūzų traškučių (apytikriai, 1 pakelio) | |
150 gramų | juodųjų alyvuogių (be kauliukų, apytikriai, pagal skonį) | |
100 gramų | fermentinio sūrio (tarkuoto) | |
0.5 vieneto | svogūnų (vidutinio) | |
pagal skonį | meksikietiškų prieskonių (naudojau "Santa Marija Fajita") | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
Padažui: | ||
2 vienetai | avokadų (didelių, prinokusių) | |
100 gramų | vyšninių pomidorų | |
0.5 vieneto | svogūnų (vidutinio) | |
0.5 vieneto | žaliųjų citrinų | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
15 gramų | kalendros | |
šiek tiek | druskos | |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų | |
Patiekiant: | ||
200 gramų | aštraus padažo (tinka ir saldžiarūgštis) | |
200 gramų | grietinės, 30% riebumo | |
šiek tiek | kalendros (smulkintos) |